Обосновани Футболни Прогнози

Емполи - Ливорно

11 Февруари 2013 - 21:45
Емполи
Ливорно
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболния мач между съставите на Емполи и Ливорно от 25-ия кръг на футболния сезон в Италия в турнира Серия Б.

Стига приказки време е за информацията за предстоящата футболна среща:

Емполи

Домакините са 6-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 34 точки, записани след 9 победи, 8 равенства и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 24 срещи имат положителна голова разлика 39-38. На домашна сцена Адзурите има 12 двубоя, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 16-20.

В предишните си 6 официални срещи в Серия Б тимът на Емполи има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 7-4.

Ливорно

Тимът на гостите от Ливорно е 2-ри в таблицата с временното подреждане с 51 точки, постигнати след 15 победи, 6 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 мача е вкарал 47 гола и е инкасирал 29 гола в собствената мрежа. При визитите си тимът е изиграл 11 срещи, в които има 6 победи, 4 равенства и една загуба, вкарал е 19 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 10 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Ливорно има в актива си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са реализирали в противниковата мрежа 9 попадения и са инкасирали 5 попадения от играчите на своите съперници.

Емполи - Ливорно - директни срещи

В предишните 5 мача между двата състава, Адзурите не е постигнал нито 1 победа, състава на Ливорно е спечелил 2 успеха, а в 3 срещи двата съперника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 4-7. В предишните 2 мача пред своите фенове срещу отбора на Ливорно, играчите на Емполи нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Емполи постигна реми в последния си мач в шампионата, а на своя стадион допусна поражение в последната си среща.

Отборът на гостите има победа в последната си среща в Италия, а като гост е в серия от 3 ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.