Обосновани Футболни Прогнози

Гросето - Виртус Ланчиано

16 Февруари 2013 - 16:00
Гросето
Виртус Ланчиано
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между футболните отбори на Гросето и Виртус Ланчиано от поредния кръг на футболния сезон в Италия в турнира Серия Б.

Факти и статистика за днешния мач:

Гросето

Домакините от Гросето заемат 22-ро място във временното подреждане с 15 точки, постигнати след 4 победи, 9 равенства и 12 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 25 срещи имат отрицателна голова разлика 26-39. У дома Гросето има 12 срещи досега, в които е записал 4 победи, 6 равенства и 2 загуби, отбелязал е 18 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 13 гола в своята мрежа.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Гросето имат на сметката си една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 4-10.

Виртус Ланчиано

Отборът на гостите от Виртус Ланчиано се намира на 16-то място в таблицата с временното класиране с 29 точки, записани след 6 победи, 11 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 мача има голова разлика 25-34. На чужд терен отборът има 12 мача досега, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 5 загуби, вкарал е 9 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 14 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Серия Б футболистите на Виртус Ланчиано имат записани 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 9-7.

Гросето - Виртус Ланчиано - преки срещи

В последният сблъсък между двата отбора, Гросето няма спечелена нито една победа, тима на Виртус Ланчиано също не е записал нито една победа, а в един сблъсък двата отбора са стигнали до подялба на точките.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините от Гросето има поражение в предишния си мач в шампионата, а при домакинствата си записа реми в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Виртус Ланчиано има победа в последната си среща в първенството, а като гост постигна реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.