Обосновани Футболни Прогнози

Ал Ахли Кайро - Керамика Клеопатра

29 Юли 2024 - 21:00
Ал Ахли Кайро
Керамика Клеопатра
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
4 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния мач между съставите на Ал Ахли Кайро и Керамика Клеопатра от 32-ия кръг на шампионата във Висшата Лига на Египет

Накратко информацията за днешния футболен мач:

Ал Ахли Кайро

Домакините от Ал Ахли Кайро са първи в класирането със събрани 69 точки, записани след 22 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 двубоя са успели да отбележат 61 гола и са получили 23 гола в мрежата си. На своя стадион отборът е играл 12 срещи досега, в които е записал 10 победи, 2 равенства и нито 1 загуба у дома, отбелязал е 32 попадения във вратата на гостуващите състави и е позволил да му отбележат 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Ал Ахли Кайро имат на сметката си само победи и доказват, че се намират прекрасна форма, при обща голова разлика 13-4.

Керамика Клеопатра

Съставът на гостите от Керамика Клеопатра е на 8-мо място в таблицата с временното класиране с актив от 44 точки, след 12 победи, 8 равенства и 10 загуби от началото на сезона, като в изиграните 30 мача е реализирал 47 попадения и е получил 34 попадения в своята мрежа. Навън тимът има 14 мача до момента, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 7 загуби, реализирал е 20 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 21 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Керамика Клеопатра са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 9-5.

Ал Ахли Кайро - Керамика Клеопатра - директни мачове

В предишните 5 срещи между двата състава, Червените дяволи е записал 3 победи, отбора на Керамика Клеопатра няма записана нито 1 победа, а в 2 срещи двата отбора не са успели да се победят, при общо голово съотношение 9-3. В последните 2 двубоя у дома с Керамика Клеопатра, играчите на Ал Ахли Кайро са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Ал Ахли Кайро е с 6 последователни победи в Египет, а при домакинствата си е с 4 последователни успеха.

Отборът на гостите има успех в предишната си среща в шампионата, а при гостуванията си постигна реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.