Обосновани Футболни Прогнози

Хакен - Вестерос

28 Юли 2024 - 17:30
Хакен
Вестерос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
4 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между футболните отбори на Хакен и Вестерос от 17-ия кръг на футболния сезон в Алсвенскан Лига на Швеция.

Стига приказки време е за информацията за днешния сблъсък:

Хакен

Домакините са 7-ми в класирането с актив от 24 точки, от 7 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 срещи имат положителна голова разлика 31-30. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици отборът на Хакен има 8 двубоя до момента, в които има 4 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 19-16.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Хакен са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 12-14.

Вестерос

Гостуващият отбор на Вестерос се намира на 16-та позиция в класирането със събрани 12 точки, от 3 победи, 3 равенства и 9 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 15 двубоя има отрицателна голова разлика 12-18. Далеч от дома съставът е играл 7 срещи, в които е записал една победа, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 6-7.

В последните си 6 официални срещи в Алсвенскан Лига играчите на Вестерос имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са разписали в противниковата мрежа 9 гола и са допуснали 5 гола от играчите на своите съперници.

Хакен - Вестерос - преки двубои

В предишната среща между двата съперника, отборът на Хакен е постигнал една победа, а тима на Вестерос няма постигната нито 1 победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Хакен записа равенство в последния си мач в първенството, а на собствения си терен допусна поражение в последния си двубой.

Тимът на гостите от Вестерос постигна равенство в предишния кръг в Швеция, а далеч от дома записа равенство в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.