Обосновани Футболни Прогнози

ФК Лахти - АС Оулу

14 Юли 2024 - 18:30
ФК Лахти
АС Оулу
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
1 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще се проведе двубоя между съставите на ФК Лахти и АС Оулу от 16-ия кръг на настоящият шампионат във Вейкауслигата на Финландия.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

ФК Лахти

Черните безделници са на 12-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 9 точки, постигнати след една победа, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 14 срещи имат отрицателна голова разлика 13-28. На домашна сцена ФК Лахти има 7 мача досега, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 9 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 13 гола във вратата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Черните безделници са записали 3 равенства и 3 загуби и не са постигнали нито една победа, при голова разлика 8 вкарани и 14 получени гола.

АС Оулу

Гостуващият тим на АС Оулу е 10-ти в класирането с 12 точки, от 2 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 мача е отбелязал 20 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 26 попадения в мрежата си. Навън отборът е играл 7 срещи до момента, в които е записал 3 равенства и 4 загуби и все още няма победа навън, отбелязал е 12 попадения в противниковата врата и е допуснал 18 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Вейкауслига футболистите на АС Оулу имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-9.

ФК Лахти - АС Оулу - преки мачове

В предишните 5 играни мача между двата състава, съставът на ФК Лахти няма записана нито една победа, АС Оулу има постигнати 2 успеха, а в 3 мача двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 4-7. В последните 2 мача пред своите почитатели срещу отбора на АС Оулу, Домакините от ФК Лахти нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините има поражение в последната си среща в Финландия, а на своя стадион е в серия от 2 последователни равенствa.

Отборът на гостите има загуба в предишния кръг в Финландия, а далеч от дома постигна реми в предишния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.