Обосновани Футболни Прогнози

Баракас Сентрал - Нюелс Олд Бойс Росарио

19 Юли 2024 - 21:00
Баракас Сентрал
Нюелс Олд Бойс Росарио
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще се състои футболния мач между съставите на Баракас Сентрал и Нюелс Олд Бойс Росарио от 6-ия кръг на шампионата в Аржентина в турнира Лига Професионал.

Накратко информацията за днешната футболна среща:

Баракас Сентрал

Домакините са 24-ти във временното подреждане с актив от 4 точки, след 1 победа, 1 равенство и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 5 мача са вкарали 3 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 7 гола в мрежата си. Като домакин тимът е изиграл 2 срещи, в които е записал 1 равенство и една загуба и все още няма победа у дома, при обща голова разлика 1-3.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Баракас Сентрал има записани 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 3 вкарани и 9 получени гола.

Нюелс Олд Бойс Росарио

Гостуващият отбор на Нюелс Олд Бойс Росарио е на 17-та позиция в класирането с актив от 6 точки, след 2 победи и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните 5 двубоя има голова разлика 3-5. Като гост съставът е играл 2 мача до момента, в които е записал 2 последователни загуби, като все още не е вкарал нито един гол във вратата на противниците си и е получил 3 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Лига Професионал тимът на Прокажените има на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са записали 4 гола и са допуснали 6 попадения.

Баракас Сентрал - Нюелс Олд Бойс Росарио - преки двубои

В последните 2 играни мача между двата състава, Баракас Сентрал няма нито една победа, отбора на Нюелс Олд Бойс Росарио има постигнатa 1 победа, а в 1 мач двата състава не са успели да се победят, при общо голово съотношение 1-2. В предишната среща у дома с Нюелс Олд Бойс Росарио, Домакините от Баракас Сентрал нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Баракас Сентрал е с 3 загуби в първенството, а на своя стадион допусна загуба в предишния си двубой.

Отборът на Нюелс Олд Бойс Росарио е в серия от 2 последователни загуби в шампионата на Аржентина, а при гостуванията си е с 3 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.