Обосновани Футболни Прогнози

Квик Халден - Флекерьой

13 Юли 2024 - 17:00
Квик Халден
Флекерьой
Прогноза: 1
Коефициент: 1.91
2 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между отборите на Квик Халден и Флекерьой от 15-ия кръг на сезона в Втора Дивизия - Група 1 на Норвегия.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия двубой:

Квик Халден

Играчите на Квик Халден са 13-ти във временното подреждане с 10 точки, постигнати след 2 победи, 4 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 13 двубоя са вкарали 14 гола и са допуснали 27 гола в мрежата си. На домашна сцена тимът на Квик Халден е изиграл 6 срещи, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4-8.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Дивизия - Група 1 футболистите на Квик Халден са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 6 получени гола.

Флекерьой

Тимът на гостите от Флекерьой заема 14-та позиция в класирането с актив от 9 точки, събрани след 2 победи, 3 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 14 срещи е вкарал 12 гола в противниковата врата и е получил 26 попадения в собствената мрежа. Като гост съставът има 7 мача досега, в които е записал 1 победа и 6 загуби, вкарал е 5 попадения във вратата на приемащите го отбори и е получил 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Флекерьой има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 12 гола.

Квик Халден - Флекерьой - преки срещи

В предишните 3 сблъсъка между двата противника, Квик Халден има спечеленa 1 победа, отбора на Флекерьой също има записанa една победа, а един двубой е завършил с равенство, при обща голова разлика 6-5. В предишната среща пред своите фенове срещу отбора на Флекерьой, играчите на Квик Халден са постигнали 1 победа.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на Квик Халден е в серия от 2 поредни победи в шампионата, а при домакинствата си постигна победа в последния си двубой.

Отборът на Флекерьой е с 3 поредни загуби в първенството, а като гост е в серия от 4 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.91 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.