Обосновани Футболни Прогнози

Ранхайм - Согндал

20 Юли 2024 - 17:00
Ранхайм
Согндал
Прогноза: 1
Коефициент: 2.05
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 15-ия кръг на текущото първенство в Първа Дивизия на Норвегия между футболните състави на Ранхайм и Согндал.

Факти и данни за предстоящия сблъсък:

Ранхайм

Ранхайм са 10-ти в таблицата с актив от 17 точки, натрупани след 4 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 срещи са вкарали 23 попадения във вратата на съперниците си и са допуснали 23 попадения в своята мрежа. У дома тимът на Ранхайм е играл 6 срещи до момента, в които има 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 11-9.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Ранхайм е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 12-10.

Согндал

Отборът на гостите от Согндал е 6-ти във временното подреждане с 23 точки, натрупани след 6 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 14 мача е вкарал 23 гола в противниковата врата и е получил 14 попадения във вратата си. Далеч от дома отборът е играл 7 срещи досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, реализирал е 7 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия футболистите на Согндал са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 9 гола.

Ранхайм - Согндал - преки двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата съперника, тимът на Ранхайм е постигнал 3 победи, тима на Согндал е записал една победа, а в една среща двата противника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 9-7. В последните 2 срещи у дома срещу Согндал, Домакините от Ранхайм са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на Ранхайм е с 2 последователни победи в Норвегия, а при домакинствата си има успех в предишната си среща.

Съставът на гостите е в серия от 2 успеха в първенството, а на чужд терен постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.05 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.