Обосновани Футболни Прогнози

Днепър Могилев - ФК Слуцк

26 Ноември 2017 - 13:00
Днепър Могилев
ФК Слуцк
Прогноза: X2
Коефициент: 1.45
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща между тимовете на Днепър Могилев и ФК Слуцк от поредния кръг на футболния шампионат в Беларус в Премиер Лига. Треньора на домакините извежда на Спартак своите футболисти срещу ФК Слуцк.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящата среща:

Днепър Могилев

Играчите на Днепър Могилев заемат 11-то място в класирането с 25 точки, от 6 победи, 7 равенства и 16 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 29 срещи са отбелязали 27 попадения и са допуснали 48 гола в мрежата си. У дома отборът има 14 мача до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 17-29.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Днепър Могилев е постигнал една победа и 5 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 13 получени гола.

ФК Слуцк

Гостуващият тим на ФК Слуцк е на 8-ма позиция в таблицата с временното класиране с актив от 43 точки, записани след 12 победи, 7 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 29 двубоя е отбелязал 30 попадения и е допуснал 34 попадения в своята врата. На чужд терен тимът има 14 срещи досега, в които има 5 победи, 5 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 13-18.

В предишните си 6 официални двубоя в Премиер Лига съставът на ФК Слуцк има на сметката си 2 победи и 4 загуби, като са разписали в мрежата на противниците си 7 гола и са допуснали 11 попадения от играчите на съперниците си.

Днепър Могилев - ФК Слуцк - директни мачове

В предишните 3 изиграни срещи между двата противника, отборът на Днепър Могилев не е спечелил нито една победа, отбора на ФК Слуцк е постигнал 2 успеха, а в 1 среща двата съперника не са успели да се победят, при обща голова разлика 1-4. В последната среща у дома срещу ФК Слуцк, Домакините от Днепър Могилев нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Днепър Могилев има поражение в предишния си мач в Беларус, а на собствения си стадион има успех в последния си мач.

Съставът на гостите е в серия от 2 загуби в първенството на Беларус, а като гост има поражение в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.45 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.