Обосновани Футболни Прогнози

Шинник Ярославл - Кубан Краснодар

8 Ноември 2017 - 13:00
Шинник Ярославл
Кубан Краснодар
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 22-ия кръг на шампионата в Първа Дивизия на Русия между отборите на Шинник Ярославл и Кубан Краснодар. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Шинник своите играчи срещу Кубан Краснодар.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен мач:

Шинник Ярославл

Футболистите на домакините от Шинник Ярославл са 6-ти във временното класиране с актив от 33 точки, постигнати след 10 победи, 3 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 21 срещи имат положителна голова разлика 26-23. Като домакин съставът е изиграл 10 двубоя до момента, в които е записал 5 победи, едно равенство и 4 загуби, отбелязал е 12 попадения в противниковата врата и е получил 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия тимът на Шинник Ярославл е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 6-7.

Кубан Краснодар

Гостуващият състав на Кубан Краснодар е 12-ти в таблицата с актив от 25 точки, записани след 6 победи, 7 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 21 двубоя има отрицателна голова разлика 31-33. На чужд терен тимът е изиграл 12 двубоя, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 6 загуби, при голова разлика 18-23.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Жабите има на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са реализирали 8 гола и са им вкарали 4 гола.

Шинник Ярославл - Кубан Краснодар - директни двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата съперника, Шинник Ярославл е постигнал една победа, отбора на Кубан Краснодар е спечелил 3 успеха, а в една среща двата отбора са завършили без победител, при общо голово съотношение 2-4. В предишните 2 срещи у дома срещу отбора на Казаците, играчите на Шинник Ярославл нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините записа реми в последния си мач в шампионата на Русия, а при домакинствата си допусна неуспех в последната си среща.

Отборът на гостите записа реми в последния си двубой в Русия, а като гост има поражение в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.