Обосновани Футболни Прогнози

Ал-Ахли Доха - Ал-Сад Доха

2 Ноември 2017 - 18:25
Ал-Ахли Доха
Ал-Сад Доха
Прогноза: 2
Коефициент: 1.44
1 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между футболните състави на Ал-Ахли Доха и Ал-Сад Доха от поредния кръг на сезона в Катар в Старс Лига. Треньора на домакините извежда на своите играчи срещу Ал-Сад Доха.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешния сблъсък:

Ал-Ахли Доха

Ал-Ахли Доха са 9-ти в класирането с актив от 5 точки, натрупани след една победа, 2 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 6 двубоя са успели да реализират 7 гола в противниковата врата и са допуснали 13 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена съставът на Ал-Ахли Доха е играл 2 срещи, в които е записал 1 равенство и 1 загуба и все още не е записал нито една победа у дома, реализирал е 2 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 4 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Ал-Ахли Доха е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 13 гола.

Ал-Сад Доха

Тимът на гостите от Ал-Сад Доха е 5-ти в таблицата с актив от 12 точки, след 4 победи и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 6 срещи има голова разлика 13-9. Далеч от дома отборът има 3 срещи, в които е записал 2 победи и 1 загуба, отбелязал е 7 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Старс Лига футболистите на Ал-Сад Доха имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, като са вкарали 13 попадения и са допуснали 9 попадения.

Ал-Ахли Доха - Ал-Сад Доха - директни мачове

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, тимът на Ал-Ахли Доха няма постигната нито 1 победа, отбора на Ал-Сад Доха е записал 3 победи, а в 2 мача двата отбора са си разделили точките, при общо голово съотношение 6-9. В предишните 2 двубоя пред своите фенове с Ал-Сад Доха, футболистите на Ал-Ахли Доха нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Ал-Ахли Доха записа равенство в последния си двубой в шампионата на Катар, а у дома стигна до равенство в последния си двубой.

Тимът на гостите от Ал-Сад Доха допусна загуба в последната си среща в Катар, а при гостуванията си е в серия от 2 успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.