Обосновани Футболни Прогнози

Гранада Б - Лорка Депортива

11 Ноември 2017 - 17:00
Гранада Б
Лорка Депортива
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболистите на Гранада Б и Лорка Депортива от 14-ия кръг на футболното първенство в Испания в турнира Сегунда Дивисион Б Група 4. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Лорка Депортива на.

Време е за фактите за днешния сблъсък:

Гранада Б

Гранада Б са 6-ти във временното подреждане с 21 точки, от 6 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 13 мача са реализирали 11 гола и са позволили да им вкарат 9 гола в своята мрежа. У дома Гранада Б е играл 6 мача досега, в които има 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 3-2.

В последните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион Б Група 4 играчите на Гранада Б са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4-5.

Лорка Депортива

Гостуващият състав на Лорка Депортива е на 19-то място във временното подреждане с 7 точки, от 1 победа, 4 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 13 срещи има отрицателна голова разлика 9-28. Като гост тимът е играл 6 двубоя досега, в които има 1 победа и 5 загуби, при обща голова разлика 5-14.

В последните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион Б Група 4 тимът на Лорка Депортива има на сметката си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 13 получени гола.

Гранада Б - Лорка Депортива - директни мачове

.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините постигна победа в последния си двубой в първенството, а у дома стигна до равенство в последната си среща.

Съставът на Лорка Депортива е с 3 последователни загуби в първенството, а на чужд терен допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.