Обосновани Футболни Прогнози

Уулвърхямптън - Фулъм

3 Ноември 2017 - 21:45
Уулвърхямптън
Фулъм
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между тимовете на Уулвърхямптън и Фулъм от 16-ия кръг на сезона в Чемпиъншип на Англия. Играчите на Уулвърхямптън приемат на домашния си терен противниковия футболен отбор на Фулъм.

Ето и статистиката за днешния футболен мач:

Уулвърхямптън

Домакините от Уулвърхямптън са водачи във временното класиране с актив от 32 точки, записани след 10 победи, 2 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 15 срещи са реализирали 27 попадения и са допуснали 15 попадения в мрежата си. У дома Улвс е изиграл 7 двубоя досега, в които е записал 5 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 13-8.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Вълците има записани 4 победи и 2 загуби, при голова разлика вкарани 12 гола и получени 6 гола.

Фулъм

Гостуващият отбор на Фулъм се намира на 16-то място във временното подреждане с актив от 19 точки, след 4 победи, 7 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 15 мача е вкарал 18 попадения в противниковата врата и е получил 17 гола в своята мрежа. Като гост съставът има 7 срещи досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 10 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Котиджърс имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 9 гола.

Уулвърхямптън - Фулъм - директни двубои

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата противника, Уулвърхямптън има записани 4 успеха, отбора на Фулъм не е записал нито една победа, а един мач е завършил наравно, при обща голова разлика 16-7. В последните 2 срещи на своя стадион с отбора на Фулъм, Домакините от Уулвърхямптън имат 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Уулвърхямптън има успех в последната си среща в първенството, а на своя стадион е в серия от 3 успеха.

Съставът на гостите от Фулъм допусна неуспех в предишния кръг в шампионата, а при гостуванията си допусна загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.