Обосновани Футболни Прогнози

ЕНППИ Кайро - Ал Итихад Александрия

15 Ноември 2017 - 17:00
ЕНППИ Кайро
Ал Итихад Александрия
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се проведе футболната среща от поредния кръг на сезона в Египет в турнира Висша Лига между ЕНППИ Кайро и Ал Итихад Александрия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Ал Итихад Александрия на домашния си стадион.

Информацията за предстоящия сблъсък:

ЕНППИ Кайро

Играчите на ЕНППИ Кайро са на 8-ма позиция във временното класиране с 10 точки, от 2 победи, 4 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 8 мача са отбелязали 8 попадения и са получили 8 попадения в мрежата си. На домашна сцена ЕНППИ Кайро е играл 4 двубоя, в които е записал 1 победа, 2 равенства и една загуба, вкарал е 4 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на ЕНППИ Кайро има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6-5.

Ал Итихад Александрия

Гостуващият тим на Ал Итихад Александрия заема 13-то място във временното класиране със събрани 8 точки, събрани след 2 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 двубоя е реализирал 12 гола във вратата на противниците си и е допуснал 15 гола в мрежата си. Далеч от дома отборът е играл 4 срещи досега, в които е записал 1 победа, едно равенство и 2 загуби, реализирал е 7 попадения във вратата на приемащите го отбори и е получил 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига тимът на Ал Итихад Александрия е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7-9.

ЕНППИ Кайро - Ал Итихад Александрия - преки двубои

В предишните 5 играни срещи между двата състава, ЕНППИ Кайро е спечелил 2 успеха, отбора на Ал Итихад Александрия има спечеленa една победа, а 2 двубоя са завършили реми, при общо голово съотношение 6-1. В предишните 2 срещи у дома с тима на Кралят на града, играчите на ЕНППИ Кайро са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от ЕНППИ Кайро стигна до реми в последния си мач в първенството на Египет, а при домакинствата си има победа в предишната си среща.

Тимът на гостите има поражение в предишния си мач в първенството, а при визитите си стигна до равенство в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.