Обосновани Футболни Прогнози

Левадиакос - Керкира Корфу

25 Септември 2016 - 18:15
Левадиакос
Керкира Корфу
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на сблъсъка между футболните състави на Левадиакос и Керкира Корфу от 3-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Супер Лига на Гърция. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Керкира Корфу на домашния си терен.

Факти и данни за предстоящия сблъсък:

Левадиакос

Зелените заемат 12-та позиция в класирането с 0 точки след 2 поредни загуби от началото на новия сезон, като в изиграните 2 мача имат голова разлика 2-6. На своя терен Левадиакос е изиграл един мач досега, в който е записал една загуба, при голова разлика 0-3.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Левадиакос има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са записали 8 гола и са допуснали 11 попадения.

Керкира Корфу

Съставът на гостите от Керкира Корфу е 8-ми в таблицата с временното подреждане със събрани 3 точки, след 1 победа и 1 загуба от започването на шампионата, като в изиграните 2 срещи има положителна голова разлика 2-1. При гостуванията си отборът все още няма изиграна среща до момента, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и все още не е получил нито един гол в собствената врата.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Керкира Корфу има в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са записали в вратата на своите съперници 5 попадения и са инкасирали 6 гола от футболистите на съперниците си.

Левадиакос - Керкира Корфу - директни срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата състава, отборът на Левадиакос има постигнати 2 победи, Керкира Корфу също има спечелени 2 победи, а в един двубой двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 8-7. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу състава на Керкира Корфу, футболистите на Левадиакос имат 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 последователни загуби в шампионата на Гърция, а у дома има неуспех в предишната си среща.

Тимът на Керкира Корфу постигна победа в предишната си среща в шампионата на Гърция, а на чужд терен има неуспех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.