Обосновани Футболни Прогнози

Халешер - ФСВ Франкфурт

17 Септември 2016 - 15:00
Халешер
ФСВ Франкфурт
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 7-ия кръг на футболното първенство в Германия в турнира Трета Лига между тимовете на Халешер и ФСВ Франкфурт. Халешер посрещат на своя терен противниковия отбор на ФСВ Франкфурт.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящия мач:

Халешер

Домакините от Халешер се намират на 10-то място в класирането с актив от 8 точки, събрани след 2 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 6 двубоя имат отрицателна голова разлика 6-7. Пред своите горещи привърженици Халешер е играл 3 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, 2 равенства и нито една загуба у дома, при обща голова разлика 3-2.

В предишните си 6 официални мача в Трета Лига съставът на Халешер е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-7.

ФСВ Франкфурт

Гостуващият тим на ФСВ Франкфурт се намира на 20-та позиция в таблицата с временното класиране с общ сбор от 3 точки, след 3 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като все още гони първата си победа, като в изиграните 6 срещи е отбелязал 5 гола във вратата на противниците си и е допуснал 9 попадения във вратата си. Навън отборът е изиграл 3 срещи, в които има 2 равенства и една загуба и все още няма победа навън, реализирал е 3 гола в противниковата мрежа и е допуснал 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Трета Лига играчите на ФСВ Франкфурт са постигнали 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, като са записали 5 гола и са получили 9 гола.

Халешер - ФСВ Франкфурт - директни мачове

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на Халешер има успех в последния кръг в шампионата на Германия, а у дома има успех в предишния си мач.

Отборът на гостите има загуба в последния кръг в Германия, а като гост стигна до равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.