Обосновани Футболни Прогнози

Тенерифе - Майорка

22 Септември 2016 - 23:00
Тенерифе
Майорка
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
0 - 0
позната футболни прогнози

За днес мисля да пиша за двубоя от 6-ия кръг на първенството в Сегунда Дивисион на Испания между тимовете на Тенерифе и Майорка. Играчите на Тенерифе посрещат на своя терен гостуващия футболен отбор на Майорка.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

Тенерифе

Домакините от Тенерифе са на 8-ма позиция във временното класиране с 7 точки, след 2 победи, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните 5 срещи са успели да реализират 4 попадения в противниковата врата и са допуснали 5 попадения в мрежата си. Пред своите горещи фенове отборът е играл 2 двубоя, в които има 1 победа, 1 равенство и нито една загуба у дома, при голова разлика 2-1.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион футболистите на Тенерифе имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са записали в мрежата на своите противници 4 гола и са получили 7 гола от съперниците си.

Майорка

Гостуващият тим на Майорка се намира на 19-та позиция в таблицата с временното класиране със събрани 5 точки, записани след 1 победа, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 5 срещи е реализирал 2 гола и е инкасирал 3 гола в мрежата си. Навън отборът е изиграл 2 мача досега, в които е записал 1 равенство и една загуба и все още не е постигнал нито една победа навън, при обща голова разлика 1-2.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Майорка имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в вратата на противниците си 5 гола и са получили 4 попадения от противниковите тимове.

Тенерифе - Майорка - преки двубои

В последните 5 изиграни двубоя между двата отбора, Тенерифе е записал една победа, Майорка има спечелени 3 успеха, а в един мач двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 3-6. В последните 2 мача у дома с отбора на Майорка, Домакините от Тенерифе са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Тенерифе е с 2 последователни успеха в първенството на Испания, а при домакинствата си постигна успех в последния си двубой.

Тимът на гостите от Майорка постигна успех в последната си среща в първенството на Испания, а далеч от дома допусна поражение в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.