Обосновани Футболни Прогнози

Гейтсхед - Норт Фериби Юнайтед

13 Септември 2016 - 21:45
Гейтсхед
Норт Фериби Юнайтед
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата между футболните състави на Гейтсхед и Норт Фериби Юнайтед от 10-ия кръг на първенството в Англия в турнира Национална Лига. Гейтсхед посрещат на своя стадион гостуващия отбор на Норт Фериби Юнайтед.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

Гейтсхед

Домакините са на 7-мо място във временното подреждане с общ актив от 16 точки, записани след 5 победи, 1 равенство и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 9 срещи са вкарали 20 гола и са допуснали 10 попадения в собствената врата. Пред собствените си горещи привърженици тимът на Гейтсхед е изиграл 4 срещи досега, в които е записал 3 победи, едно равенство и все още няма поражение у дома, отбелязал е 11 гола в противниковата врата и е получил 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Национална Лига играчите на Гейтсхед имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 14 гола и са допуснали 9 гола от противниковите състави.

Норт Фериби Юнайтед

Гостуващият отбор на Норт Фериби Юнайтед е 20-ти във временното подреждане с 7 точки, записани след 2 победи, 1 равенство и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните 9 мача има голова разлика 5-17. При гостуванията си отборът има 4 мача до момента, в които е записал 4 последователни поражения, реализирал е само едно попадение във вратата на съперниците си и е допуснал 12 гола в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Национална Лига отборът на Норт Фериби Юнайтед има в актива си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 9 получени гола.

Гейтсхед - Норт Фериби Юнайтед - преки двубои

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на Гейтсхед е с 2 успеха в първенството на Англия, а при домакинствата си има победа в предишния си мач.

Тимът на гостите от Норт Фериби Юнайтед е в серия от 4 загуби в първенството на Англия, а като гост е с 4 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.