Обосновани Футболни Прогнози

Клермонт Фут - Ланс

16 Септември 2016 - 21:00
Клермонт Фут
Ланс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между съставите на Клермонт Фут и Ланс от 7-ия кръг на футболния шампионат в Лига 2 на Франция. Треньора на домакините извежда на Стад Габриел Монпие своите футболисти срещу футболистите на Ланс.

Време е за фактите за днешния футболен мач:

Клермонт Фут

Домакините са 6-ти във временното подреждане с актив от 10 точки, от 3 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 срещи са реализирали 6 попадения и са инкасирали 5 попадения в мрежата си. У дома Клермонт Фут е играл 3 двубоя, в които е записал една победа, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 3-3.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Клермонт Фут са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 6-5.

Ланс

Тимът на гостите от Ланс е 10-ти във временното класиране с актив от 7 точки, записани след една победа, 4 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 6 срещи има голова разлика 6-5. Далеч от дома тимът е играл 3 мача досега, в които има една победа, 2 равенства и все още няма поражение навън, реализирал е 3 гола във вратата на своите домакини и е получил само един гол във вратата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Ланс имат записани 1 победа, 4 равенства и една загуба, като са реализирали 6 гола и са допуснали 5 гола.

Клермонт Фут - Ланс - преки мачове

В предишните 5 играни срещи между двата състава, тимът на Клермонт Фут има спечеленa една победа, отбора на Ланс няма спечелена нито 1 победа, а 4 мача са завършили реми, при обща голова разлика 5-4. В последните 2 двубоя у дома срещу тима на Ланс, футболистите на Клермонт Фут нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Клермонт Фут е в серия от 3 победи в Франция, а у дома постигна успех в предишната си среща.

Отборът на гостите е в серия от 2 последователни равни срещи в Франция, а далеч от дома постигна реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.