Обосновани Футболни Прогнози

Шалке 04 - Кьолн

21 Септември 2016 - 21:00
Шалке 04
Кьолн
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 3
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам двубоя между футболистите на Шалке 04 и Кьолн от поредния кръг на шампионата в Бундеслига на Германия. Треньора на домакините Маркус Вайнцирл извежда на Фелтинс Арена своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Кьолн.

Накратко факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Шалке 04

Домакините се намират на 17-та позиция във временното подреждане с нула точки след 3 поражения на старта на новия шампионат, като в изиграните 3 срещи са успели да отбележат 0 попадения във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 5 гола в мрежата си. На домашна сцена Миньорите е играл 1 двубой, в който има една загуба, като все още не е вкарал нито един гол в противниковата врата и е получил 2 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Бундеслига футболистите на Миньорите са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са записали 8 гола и са им вкарали 8 попадения.

Кьолн

Тимът на гостите от Кьолн е 4-ти във временното класиране с актив от 7 точки, след 2 победи и 1 равенство, като състава все още не е допуснал загуба от началото на първенството, като в изиграните 3 двубоя има голова разлика 5-0. Като гост тимът има 1 двубой досега, в който има 1 равенство, като все още не е реализирал нито един гол в противниковата врата и все още не е позволил да му вкарат нито едно попадение в своята врата.

В предишните си 6 официални срещи в Бундеслига играчите на Еф Це са записали 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 7 вкарани и 2 получени гола.

Шалке 04 - Кьолн - директни двубои

В предишните 5 играни срещи между двата тима, Кралско сините е записал 2 успеха, а състава на Кьолн има спечелени 3 успеха, при общо голово съотношение 8-9. В последните 2 срещи пред своите привърженици с Кьолн, Домакините от Шалке 04 нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините е с 3 последователни поражения в Германия, а у дома има поражение в предишния си двубой.

Съставът на гостите постигна победа в последния си двубой в шампионата на Германия, а като гост е с 3 равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.