Обосновани Футболни Прогнози

Рединг - Нотингам Форест

28 Февруари 2015 - 17:00
Рединг
Нотингам Форест
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
0 - 3
непозната футболни прогнози

Днес ще се проведе футболната среща между тимовете на Рединг и Нотингам Форест от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Чемпиъншип на Англия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия отбор на Нотингам Форест на Мадейски Стейдиъм.

Но нека да разгледаме информацията за днешния футболен двубой:

Рединг

Футболистите на Рединг заемат 15-то място в класирането с общ сбор от 40 точки, постигнати след 11 победи, 7 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 33 мача имат голова разлика 36-49. На домашна сцена Рединг има 16 мача, в които е записал 7 победи, 3 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 21-16.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Рединг е записал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 7 гола.

Нотингам Форест

Съставът на гостите от Нотингам Форест се намира на 9-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 47 точки, след 12 победи, 11 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 33 срещи има голова разлика 53-48. Далеч от дома тимът е изиграл 16 двубоя до момента, в които има 5 победи, 6 равенства и 5 загуби, вкарал е 23 попадения в мрежата на противниците си и е позволил да му отбележат 25 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Чемпиъншип играчите на Форест имат в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 16-9.

Рединг - Нотингам Форест - преки мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата състава, Рединг е постигнал 2 победи, отбора на Нотингам Форест също е постигнал 2 победи, а 1 двубой е завършил с равенство, при обща голова разлика 5-8. В последните 2 двубоя у дома с Нотингам Форест, играчите на Рединг имат една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Рединг има поражение в предишната си среща в Англия, а у дома е с 2 последователни загуби.

Тимът на Нотингам Форест е с 2 последователни победи в шампионата, а далеч от дома постигна равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.