Обосновани Футболни Прогнози

Кретей-Луситанос - Льо Авър

6 Февруари 2015 - 21:00
Кретей-Луситанос
Льо Авър
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между тимовете на Кретей-Луситанос и Льо Авър от 23-ия кръг на футболния шампионат в Франция в Лига 2. Треньора на домакините извежда на Стад Доминк Дьовашеле своите играчи срещу футболистите на Льо Авър.

Време е за статистиката за предстоящия футболен двубой:

Кретей-Луситанос

Домакините се намират на 12-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 28 точки, след 6 победи, 10 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните 22 мача са успели да реализират 33 попадения във вратата на съперниците си и са допуснали 33 гола в собствената мрежа. На собствения си стадион Стад Доминк Дьовашеле Кретей-Луситанос е играл 10 срещи, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 18-10.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Кретей-Луситанос има на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 10 вкарани и 7 получени гола.

Льо Авър

Гостуващият отбор на Льо Авър е 11-ти във временното класиране с 28 точки, от 7 победи, 7 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 22 мача има голова разлика 28-25. Навън тимът е играл 11 срещи досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 7 загуби, реализирал е 13 попадения във вратата на противниците си и е получил 16 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Льо Авър има на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 8 гола.

Кретей-Луситанос - Льо Авър - директни срещи

В предишните 3 мача между двата противника, съставът на Кретей-Луситанос има спечеленa една победа, отбора на Льо Авър също има записанa една победа, а един мач е завършил реми, при обща голова разлика 4-4. В последната среща пред своите почитатели с Льо Авър, Домакините от Кретей-Луситанос са записали 1 победа.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Кретей-Луситанос е с 2 победи в Франция, а при домакинствата си има победа в предишната си среща.

Съставът на гостите има победа в последния кръг в шампионата, а като гост е с 2 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.