Обосновани Футболни Прогнози

Стивънидж Бороу - Бъри

10 Февруари 2015 - 21:45
Стивънидж Бороу
Бъри
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.45
0 - 0
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от срещата от поредния кръг на първенството в Англия в турнира Втора Лига между Стивънидж Бороу и Бъри. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Бъри на домашния си терен.

Факти и данни за днешния футболен мач:

Стивънидж Бороу

Стивънидж Бороу се намират на 10-то място в класирането с 41 точки, след 12 победи, 5 равенства и 12 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 29 срещи имат голова разлика 39-38. Пред собствените си горещи фенове Стивънидж Бороу е играл 14 двубоя досега, в които има 9 победи, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 24-16.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Стивънидж Бороу имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 6-7.

Бъри

Съставът на гостите от Бъри е 7-ми в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 45 точки, след 13 победи, 6 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 29 двубоя е отбелязал 40 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 34 гола в своята мрежа. При визитите си отборът е изиграл 14 мача до момента, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 7 загуби, отбелязал е 15 попадения в мрежата на приемащите го отбори и е получил 19 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 официални мача в Втора Лига играчите на Бъри са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 5 гола.

Стивънидж Бороу - Бъри - преки мачове

В последните 3 изиграни срещи между двата съперника, Стивънидж Бороу няма записана нито 1 победа, отбора на Бъри е постигнал 2 успеха, а 1 двубой е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 4-8. В предишната среща у дома срещу отбора на Бъри, футболистите на Стивънидж Бороу нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на Стивънидж Бороу е с 3 поредни поражения в шампионата на Англия, а на собствения си терен има загуба в последния си мач.

Тимът на Бъри стигна до равенство в последния кръг в първенството, а далеч от дома допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.45 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.