Обосновани Футболни Прогнози

Боавища - Порто

23 Февруари 2015 - 22:00
Боавища
Порто
Прогноза: 2
Коефициент: 1.22
0 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от 23-ия кръг на текущият сезон в Португалия в Примейра Лига между тимовете на Боавища и Порто. Боавища приемат на Ещадио до Беса противниковия отбор на Порто.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Боавища

Играчите на Боавища са 13-ти в класирането с 21 точки, от 6 победи, 3 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 мача са реализирали 16 гола и са позволили да им отбележат 35 попадения в собствената мрежа. У дома Боавища е играл 10 двубоя досега, в които е записал 5 победи, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 13-12.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Боавища са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 4 попадения и са инкасирали 8 гола.

Порто

Гостуващият състав на Порто се намира на второ място във временното класиране с актив от 49 точки, след 15 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 21 мача е отбелязал 50 попадения в противниковата врата и е инкасирал 10 попадения в мрежата си. При гостуванията си тимът е играл 10 срещи досега, в които е записал 6 победи, 3 равенства и една загуба, вкарал е 23 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Порто е записал 5 победи и 1 загуба, като са отбелязали в противниковата врата 14 попадения и са получили 2 гола от футболистите на своите противници.

Боавища - Порто - преки двубои

В предишният сблъсък между двата противника, Боавища няма нито една победа, отбора на Порто също не е записал нито една победа, а един двубой е завършил реми.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините е с 2 поредни равенствa в Португалия, а на собствения си стадион записа реми в предишната си среща.

Съставът на гостите от Порто е с 3 успеха в първенството, а при визитите си постигна победа в предишния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.22 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.