Обосновани Футболни Прогнози

Виртус Ентела - Специя

7 Февруари 2015 - 16:00
Виртус Ентела
Специя
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.55
2 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще дам прогноза за футболната среща от 25-ия кръг на футболния шампионат в Серия Б на Италия между Виртус Ентела и Специя. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу Специя.

Факти и статистика за днешния двубой:

Виртус Ентела

Домакините от Виртус Ентела са 20-ти в таблицата с временното класиране с актив от 25 точки, постигнати след 5 победи, 10 равенства и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 24 мача имат отрицателна голова разлика 20-33. На домашна сцена Виртус Ентела има 12 срещи досега, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 3 загуби, вкарал е 11 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 10 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Виртус Ентела са постигнали 4 равенства и 2 загуби и са без победа, като са вкарали 4 гола и са получили 8 попадения.

Специя

Гостуващият отбор на Специя е 5-ти във временното класиране с актив от 35 точки, записани след 9 победи, 8 равенства и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 24 мача има голова разлика 28-22. Навън тимът има 12 двубоя до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 5 загуби, реализирал е 11 гола в противниковата врата и е получил 11 попадения във вратата си.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Специя имат в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 7 получени гола.

Виртус Ентела - Специя - директни мачове

В предишната среща между двата съперника, Виртус Ентела не е спечелил нито една победа, а тима на Специя е постигнал една победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 2 загуби в шампионата, а при домакинствата си допусна неуспех в последната си среща.

Отборът на Специя има поражение в последния си мач в Италия, а като гост стигна до реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.55 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.