Обосновани Футболни Прогнози

Болтън - Уотфорд

14 Февруари 2015 - 17:00
Болтън
Уотфорд
Прогноза: X2
Коефициент: 1.35
3 - 4
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между тимовете на Болтън и Уотфорд от поредния кръг на футболното първенство в Англия в Чемпиъншип. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Рийбок Стейдиъм своите футболисти срещу противниковия отбор на Уотфорд.

Факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Болтън

Играчите на Болтън са 13-ти във временното подреждане с актив от 37 точки, след 10 победи, 7 равенства и 13 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 30 мача имат отрицателна голова разлика 37-44. На домашна сцена Болтън е играл 15 мача досега, в които е записал 7 победи, 5 равенства и 3 загуби, реализирал е 25 гола в противниковата мрежа и е получил 17 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип играчите на Болтън имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 13 гола.

Уотфорд

Тимът на гостите от Уотфорд заема 5-та позиция в таблицата с 53 точки, след 16 победи, 5 равенства и 9 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 30 мача е успял да отбележи 59 гола във вратата на противниците си и е допуснал 34 попадения в своята мрежа. Навън съставът има 15 срещи, в които има 7 победи, 2 равенства и 6 загуби, при голова разлика 23-18.

В предишните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип играчите на Уотфорд са записали 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 16-8.

Болтън - Уотфорд - директни срещи

В последните 5 двубоя между двата противника, Болтън е спечелил 3 победи, а отбора на Уотфорд е записал 2 успеха, при обща голова разлика 6-6. В последните 2 срещи у дома срещу Уотфорд, футболистите на Болтън са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Болтън има победа в предишната си среща в първенството на Англия, а у дома постигна победа в предишния си двубой.

Съставът на гостите от Уотфорд е с 2 последователни успеха в шампионата на Англия, а далеч от дома постигна успех в последния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.35 Резултат: 3 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.