Обосновани Футболни Прогнози

Съндърланд - Сток Сити

29 Януари 2014 - 21:45
Съндърланд
Сток Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 0
позната футболни прогнози

За днес мисля да анализирам футболния мач от 23-ия кръг на футболния сезон в Англия в турнира Премиършип между тимовете на Съндърланд и Сток Сити.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящия футболен сблъсък:

Съндърланд

Футболистите на Съндърланд са 19-ти в класирането с актив от 18 точки, натрупани след 4 победи, 6 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 двубоя са успели да вкарат 21 гола в противниковата врата и са получили 36 попадения във вратата си. Пред своите винаги подкрепящи го привърженици тимът е изиграл 11 двубоя, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 12-19.

В последните си 6 официални мача в Премиършип отборът на Съндърланд има на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9 вкарани и 6 получени гола.

Сток Сити

Гостуващият тим на Сток Сити е 14-ти във временното класиране с актив от 22 точки, натрупани след 5 победи, 7 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 22 мача е успял да отбележи 22 попадения и е допуснал 36 гола в своята мрежа. Далеч от дома съставът е играл 11 срещи до момента, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 8 загуби, при голова разлика 8-24.

В последните си 6 официални двубоя в Премиършип съставът на Сток Сити има на сметката си една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 7-16.

Съндърланд - Сток Сити - директни двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата съперника, Съндърланд е спечелил 2 успеха, отбора на Сток Сити е постигнал една победа, а 2 срещи са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 6-3. В последните 2 мача на своя стадион с тима на Сток Сити, футболистите на Съндърланд са записали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Съндърланд стигна до реми в предишния кръг в Англия, а на собствения си терен постигна равенство в предишната си среща.

Съставът на Сток Сити е с 2 загуби в Англия, а на чужд терен е в серия от 3 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.