Обосновани Футболни Прогнози

Левадиакос - Ерготелис

11 Януари 2014 - 17:15
Левадиакос
Ерготелис
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 0
позната футболни прогнози

За днес ще се спра на футболната среща между футболистите на Левадиакос и Ерготелис от 19-ия кръг на първенството в Гърция в Супер Лига.

Време е за информацията за днешната среща:

Левадиакос

Зелените се намират на 16-то място във временното класиране с общ актив от 17 точки, постигнати след 5 победи, 2 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи имат отрицателна голова разлика 17-34. У дома съставът на Левадиакос е изиграл 8 двубоя, в които има 5 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 10-11.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Левадиакос има в актива си 1 победа и 5 загуби, при голова разлика 5-13.

Ерготелис

Съставът на гостите от Ерготелис е 12-ти в класирането с 20 точки, събрани след 4 победи, 8 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 18 срещи има отрицателна голова разлика 19-22. На чужд терен отборът има 9 мача досега, в които е записал една победа, 5 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5-10.

В предишните си 6 официални мача в Супер Лига играчите на Канарчетата имат на сметката си 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 5-11.

Левадиакос - Ерготелис - директни срещи

В предишните 5 изиграни двубоя между двата отбора, Зелените има спечеленa една победа, Ерготелис има спечелени 3 успеха, а в 1 мач двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 3-6. В предишните 2 мача на своя терен срещу Ерготелис, футболистите на Левадиакос нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините е с 4 поражения в шампионата на Гърция, а при домакинствата си допусна поражение в последния си двубой.

Съставът на Ерготелис допусна поражение в последния си мач в първенството на Гърция, а като гост постигна реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.