Обосновани Футболни Прогнози

Ираклис Солун - Кавала

5 Януари 2014 - 15:00
Ираклис Солун
Кавала
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се опитам да дам прогноза за двубоя между футболните състави на Ираклис Солун и Кавала от поредния кръг на футболния шампионат в Футболна Лига - Север на Гърция.

Предоставям факти и статистика за днешната футболна среща:

Ираклис Солун

Домакините се намират на 4-та позиция в класирането с актив от 21 точки, постигнати след 6 победи, 3 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 13 срещи са успели да реализират 14 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 11 гола в собствената мрежа. Като домакин тимът на Ираклис Солун е играл 6 мача, в които е записал 5 победи, едно равенство и все още няма поражение у дома, при голова разлика 11-4.

В последните си 6 официални двубоя в Футболна Лига - Север футболистите на Ираклис Солун имат в актива си 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 3 гола.

Кавала

Съставът на гостите от Кавала е 13-ти във временното класиране с 9 точки, след 2 победи, 3 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните 13 срещи е реализирал 10 гола и е допуснал 22 гола в своята мрежа. При гостуванията си съставът е играл 6 мача до момента, в които е записал 1 равенство и 5 загуби и все още са без победа навън, вкарал е 3 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Футболна Лига - Север отборът на Сините е записал една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 3 вкарани и 12 получени гола.

Ираклис Солун - Кавала - преки срещи

В предишната среща между двата противника, Ираклис Солун няма спечелена нито една победа, а отбора на Кавала е спечелил 1 победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на Ираклис Солун стигна до равенство в предишната си среща в шампионата на Гърция, а на своя стадион е в серия от 3 последователни успеха.

Отборът на гостите от Кавала постигна успех в предишния си двубой в шампионата, а на чужд терен е с 2 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.