Обосновани Футболни Прогнози

Еърбъс ЮК - Конас Кий

24 Януари 2014 - 21:30
Еърбъс ЮК
Конас Кий
Прогноза: 1
Коефициент: 1.18
отложен

След вчерашната прогноза днес мисля да анализирам футболния мач между отборите на Еърбъс ЮК и Конас Кий от поредния кръг на шампионата в Висша Лига на Уелс.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Еърбъс ЮК

Домакините са на втора позиция в класирането с актив от 45 точки, след 13 победи, 6 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя имат голова разлика 42-20. На своя терен съставът на Еърбъс ЮК е изиграл 10 мача, в които е записал 7 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 23-7.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Еърбъс ЮК са записали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 10 гола и са получили 6 гола от противниците си.

Конас Кий

Гостуващият състав на Конас Кий е 11-ти в таблицата с актив от 17 точки, записани след 4 победи, 5 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя е реализирал 23 попадения и е позволил да му отбележат 55 гола във вратата си. Навън съставът е изиграл 10 срещи, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 5 загуби, при голова разлика 14-29.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига отборът на Номадите има в актива си 1 равенство и 5 загуби и нямат победа, като са отбелязали в вратата на своите съперници 4 гола и са допуснали 20 гола от противниковите футболни състави.

Еърбъс ЮК - Конас Кий - преки срещи

В последните 5 двубоя между двата състава, тимът на Еърбъс ЮК е спечелил 3 успеха, отбора на Конас Кий е спечелил една победа, а един двубой е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 10-7. В последните 2 срещи у дома с Конас Кий, Домакините от Еърбъс ЮК са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините е с 2 ремита в шампионата на Уелс, а у дома е в серия от 2 последователни победи.

Тимът на Конас Кий е в серия от 3 загуби в шампионата на Уелс, а като гост е с 4 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.18 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.