Обосновани Футболни Прогнози

Крю Александра - Милтън

21 Януари 2014 - 21:45
Крю Александра
Милтън
Прогноза: X2
Коефициент: 1.29
2 - 0
непозната футболни прогнози

За днес ще обърна внимание на мача от 27-ия кръг на футболното първенство в Първа Лига на Англия между футболните тимове на Крю Александра и Милтън.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния двубой:

Крю Александра

Домакините от Крю Александра са на 23-то място във временното класиране със събрани 24 точки, от 6 победи, 6 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 26 срещи са вкарали 25 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 53 попадения в мрежата си. На домашна сцена Крю Александра е изиграл 13 мача до момента, в които има 4 победи, 4 равенства и 5 загуби, вкарал е 14 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 21 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига играчите на Крю Александра са записали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 8-11.

Милтън

Отборът на гостите от Милтън се намира на 10-та позиция във временното класиране с общ сбор от 36 точки, натрупани след 10 победи, 6 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 25 двубоя е успял да отбележи 41 попадения и е получил 36 попадения в мрежата си. На чужд терен тимът е играл 12 мача, в които има 3 победи, 3 равенства и 6 загуби, вкарал е 17 попадения във вратата на посрещащите го тимове и е позволил да му вкарат 20 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига съставът на Милтън има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 11-7.

Крю Александра - Милтън - директни двубои

В предишните 4 играни двубоя между двата състава, Крю Александра има постигнатa една победа, отбора на Милтън е постигнал 2 победи, а в един двубой двата отбора са си поделили точките, при общо голово съотношение 4-5. В предишната среща у дома срещу състава на МК Донс, Домакините от Крю Александра са записали 1 победа.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините е с 2 последователни загуби в Англия, а у дома има поражение в предишния си двубой.

Тимът на гостите записа равенство в последния кръг в шампионата, а на чужд терен записа равенство в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.