Обосновани Футболни Прогнози

Фиорентина - Сиена

29 Януари 2012 - 13:30
Фиорентина
Сиена
Прогноза: 1
Коефициент: 1.83
2 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще разгледам мача от 20-ия кръг на сезона в Серия А на Италия между отборите на Фиорентина и Сиена. Треньора на домакините Делио Роси извежда на своя стадион Артемио Франки своите футболисти срещу гостите от Сиена.

Информацията за предстоящия сблъсък:

Фиорентина

Фиорентина са 15-ти във временното подреждане с 22 точки от 5 победи, 7 равенства и 7 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 19 мача имат положителна голова разлика 18-16. На домашна сцена тимът на Виолетовите е играл 9 двубоя досега, в които има 4 победи, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 14 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 7 гола в мрежата.

В предишните си 6 срещи в Серия А отборът на Виолетовите има 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като футболистите му са вкарали 5 попадения и са инкасирали 5 гола в своята мрежа.

Сиена

Гостуващият тим на Сиена се намира на 17-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 19 точки, натрупани след 4 победи, 7 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните 19 срещи има голова разлика 20-20. При визитите си тимът ес 9 срещи, в които има 4 равенства и 5 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, отбелязал е 4 попадения в мрежите на приемащите го състави и е допуснал 12 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Бианконерите има на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са реализирали 6 попадения и са получили 8 гола в своята врата.

Фиорентина - Сиена - директни двубои

В последните 5 срещи между двата противника, Виолетовите имат 2 победи, отбора на Сиена е постигнал една победа, а 2 мача са завършили реми, при общо голово съотношение 7-3. В предишните 2 срещи у дома срещу Сиена, Домакините от Фиорентина са записали една победа и едно равенство - 1-1през Май 2010 година.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините постигна нулево равенство като гост на Каляри в предишния кръг в първенството, а на своя стадион допусна загуба с 0-1 от Лече в предишната си среща.

Тимът на Сиена записа равенство 1-1 у дома с Наполи в последната си среща в първенството, а като гост е с 4 последователни поражения от Удинезе, Болоня, Милан и Парма.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.83 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.