Обосновани Футболни Прогнози

Фиорентина - Лече

15 Януари 2012 - 16:00
Фиорентина
Лече
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък от 18-ия кръг на текущото първенство в Италианската Серия А между Фиорентина и Лече. Треньора на домакините Делио Роси извежда на домашния си стадион Артемио Франки своите футболисти срещу играчите на Лече.

Стига приказки време е за статистиката за днешния футболен сблъсък:

Фиорентина

Домакините от Фиорентина заемат 10-та позиция във временното класиране с актив от 21 точки, събрани след 5 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 мача имат положителна голова разлика 18-15. На собствения си терен Фиорентина има 8 двубоя досега, в които е с 4 победи, 3 равенства и 1 загуба, отбелязал е 14 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 6 гола във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в Серия А Виолетовите имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 и получени 6 гола.

Лече

Гостуващият тим на Лече е 20-ти във временното подреждане с актив от 9 точки, записани след 2 победи, 3 равенства и 12 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 17 мача има отрицателна голова разлика 17-34. Като гост отборът е играл 9 срещи до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 5 загуби, вкарал е 10 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 18 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Лече е записал едно равенство и 5 загуби и е без победа, при обща голова разлика 8 вкарани и 16 получени гола.

Фиорентина - Лече - директни двубои

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, съставът на Фиорентина е постигнал 1 победа, Лече има 2 пълни успеха, а в 2 мача двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 4-5. В последните 2 мача пред своите почитатели с Лече, Домакините от Фиорентина нямат победа - равенство 1-1 през Януари миналата година и загуба с 1-2 през 2009 година.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините постигна успех с 3-0 като гостна Новара в предишната си среща в първенството, а на собствения си терен стигна до равенство 2-2 с Аталанта в предишната си среща.

Съставът на гостите е в серия от 2 последователни поражения и само една спечелена точка в последните си 7 мача в първенството на Италия, а на чужд терен допусна загуба с 1-4 от Интер в предишния си двубой и е с 1 равенство (3-3 с Парма) и 3 загуби в последните си 4 визити.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.