Обосновани Футболни Прогнози

Борусия М'Гладбах - Байерн Мюнхен

20 Януари 2012 - 21:30
Борусия М'Гладбах
Байерн Мюнхен
Прогноза: над 2.5 гола
Коефициент: 1.80
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата от 18-ия кръг на футболния шампионат във Бундеслигата на Германия между Борусия М'Гладбах и Байерн Мюнхен. Треньора на домакините Лусиен Фавре извежда на домашния си терен своите играчи срещу Баварците.

Информацията за днешната среща:

Борусия М'Гладбах

Гладбах са 4-ти в класирането с актив от 33 точки, събрани след 10 победи, 3 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 17 мача имат положителна голова разлика 25-11. На собствения си терен тимът на Жребците е изиграл 9 срещи, в които е записал 6 победи, 3 равенства и все още няма загуба у дома, при голова разлика 18-6.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Борусия М'Гладбах има в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 12 вкарани и 3 получени гола.

Байерн Мюнхен

Съставът на гостите от Байерн Мюнхен се намира на върха във временното подреждане с 37 точки от 12 победи, едно равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 17 двубоя е вкарал 43 гола и е инкасирал 10 попадения в собствената си врата. Навън тимът има 8 срещи, в които е записал 5 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 13-7.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Байерн Мюнхен има на сметката си 4 победи и 2 загуби, като Баварците са отбелязали във вратата на противниците си 13 гола и са инкасирали 7 попадения в своята мрежа.

Борусия М'Гладбах - Байерн Мюнхен - преки срещи

В последните 5 играни срещи между двата отбора, Борусия М'Гладбах има една победа, отбора на Байерн Мюнхен има спечелени 2 срещи, а в 2 мача двата отбора са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 6-7. В предишните 2 срещи на своя терен с Байерн Мюнхен, Домакините от Борусия М'Гладбах нямат победа - 2 поредни равенства 1-1 и 3-3 през 2010 година.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Борусия М'Гладбах постигна победа и дома над Майнц 05 в предишната си среща в първенството на Германия и е без загуба на своя стадион - 6 победи и 3 ремита.

Тимът на гостите е с 3 поредни победи във Бундеслигата, а като гост спечели с 2-1 над Щутгарт в предишния си мач.

Прогноза: над 2.5 гола Коефициент: 1.80 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.