Обосновани Футболни Прогнози

Нюрнберг - Херта Берлин

21 Януари 2012 - 16:30
Нюрнберг
Херта Берлин
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между Нюрнберг и Херта Берлин от 18-ия кръг на текущият футболен шампионат в Германската Бундеслига.

Време е за статистиката за предстоящия мач:

Нюрнберг

Футболистите на тима домакин се намират на 15-та позиция в класирането с общ актив от 18 точки, натрупани след 5 победи, 3 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 двубоя имат отрицателна голова разлика 17-28. Пред собствените си верни почитатели съставът на Нюрнберг има 8 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 10 гола във вратата на своите гости и е допуснал 12 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Франките има в актива си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 10 получени гола.

Херта Берлин

Тимът на гостите от Херта Берлин се намира на 11-та позиция във временното класиране с актив от 20 точки, събрани след 4 победи, 8 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 17 мача е отбелязал 24 гола и е позволил да му отбележат 26 попадения в мрежата. На чужд терен отборът е играл 9 срещи, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 2 загуби, отбелязал е 13 гола в мрежата на своите домакини и е позволил да му вкарат 16 попадения.

В последните си 6 изиграни мача за първенство играчите на Херта Берлин са записали 4 равенства и 2 загуби и са без победа, като са вкарали в мрежата на съперниците си 9 попадения и са получили 11 гола в своята врата.

Нюрнберг - Херта Берлин - директни срещи

В последните 5 сблъсъка между двата тима, съставът на Нюрнберг е постигнал 4 успеха, а тима на Херта Берлин има една победа, при обща голова разлика 8-3. В последните 2 мача пред своите фенове с тима на Херта Берлин, играчите на Нюрнберг имат 2 победи - 2-1 през 2007 и 3-0 през 2009 година.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините спечели с 3-0 гостуването си на Байер Леверкузен в предишния си мач в шампионата на Германия, а на собствения си терен загуби с 0-2 от Хофенхайм в последния си мач.

Отборът на гостите от Херта Берлин стигна до равенство 1-1 като гост на Хофенхайм в предишния кръг в Германия и е в серия от 3 последователни равенства и 4 мача без поражение на чужд терен.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.