Обосновани Футболни Прогнози

Лече - Ювентус

8 Януари 2012 - 16:00
Лече
Ювентус
Прогноза: 2
Коефициент: 1.53
0 - 1
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от срещата между Лече и Ювентус от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Италианската Серия А. Треньора на домакините Серсе Косми извежда на домашния си Стадио Виа дел Маре своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Старата Госпожа.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния сблъсък:

Лече

Домакините са на 20-то място в таблицата с общ сбор от 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 двубоя имат голова разлика 17-33. У дома тимът на Лече е изиграл 7 мача, в които е записал едно равенство и 6 загуби и все още е без победа у дома, вкарал е 7 попадения в противниковата мрежа и е получил 15 гола в собствената си врата.

В последните си 6 двубоя в Серия А футболистите на Вълците са постигнали 1 равенство и 5 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 9-17.

Ювентус

Гостуващият тим на Ювентус е на втора позиция в класирането с 34 точки след 9 победи и 7 равенства, като тима все още е без загуба от началото на сезона, а в изиграните общо 16 срещи е реализирал 27 гола и е инкасирал 11 попадения в мрежата си. При визитите си тимът е изиграл 8 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 5 равенства и все още няма загуба навън, при голова разлика 9-6.

В последните си 6 мача в Серия А играчите на Ювентус са записали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 9-4.

Лече - Ювентус - преки срещи

В последните 5 мача между двата състава, съставът на Вълците има записанa една победа, отбора на Ювентус има 3 успеха, а в един двубой двата съперника са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 6-11. В последните 2 двубоя у дома с отбора на Ювентус, Домакините от Лече са постигнали 1 победа и една загуба, като спечелиха с 2-0 предишното си домакинство през Февруари 2011 година.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на Лече допусна загуба с 1-4 като гост на Интер в предишния кръг в Италия и е с 5 загуби и само едно реми в последните си 6 шампионатни двубоя, а на своя стадион е с 2 поредни загуби и само една спечелена точка в 7 домакинства досега.

Съставът на гостите постигна реми 0-0 като гост на Удинезе в предишния си двубой в шампионата и е в серия от 3 равни срещи на чужд терен с Наполи, Рома и Удинезе.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.