Обосновани Футболни Прогнози

Тотнъм - Евертън

11 Януари 2012 - 21:45
Тотнъм
Евертън
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се изиграе отложения двубой от първия кръг на сезона в Английската Премиършип между футболните тимове на Тотнъм и Евертън. Шпорите излизат срещу Евертън на своя Уайт Харт Лейн.

По-интересните факти и статистика за днешния мач:

Тотнъм

Домакините са трети в класирането с 42 точки, събрани след 13 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 двубоя имат положителна голова разлика 36-20. На собствения си терен съставът на Шпорите е изиграл 9 срещи, в които е записал 7 победи, 1 равенство и 1 загуба, реализирал е 18 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в Премиършип футболистите на Тотнъм са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 7 и получени 4 гола.

Евертън

Гостуващият тим на Евертън заема 11-то място в таблицата с временното класиране със събрани 24 точки от 7 победи, 3 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 двубоя е отбелязал 20 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 22 попадения в мрежата. Като гост тимът е играл 9 двубоя досега, в които е записал 4 победи, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 10-10.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Карамелите са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в вратата на своите съперници 5 гола и са инкасирали 5 попадения от противниковите състави.

Тотнъм - Евертън - директни мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата състава, отборът на Тотнъм е записал една победа, отбора на Евертън също има 1 победа, а 3 срещи са завършили реми, при общо голово съотношение 6-6. В последните 2 срещи пред своите почитатели с тима на Карамелите, Домакините от Тотнъм са постигнали 1 победа и едно равенство, като последната среща тук през Октомври 2010 завърши наравно 1-1.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на Тотнъм спечели с 1-0 у дома над Уест Бромич в последната си среща в шампионата на Англия и е със 7 победи и 1 реми в последните си 8 домакинства в първенството.

Отборът на гостите допусна поражение с 1-2 у дома от Болтън в последния си мач в Англия, а далеч от дома спечели с 1-0 над Уест Бромич в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.