Обосновани Футболни Прогнози

Гомбак Юнайтед - Сингапур Армд Форсис

28 Март 2011 - 14:30
Гомбак Юнайтед
Сингапур Армд Форсис
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.80
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от поредния кръг на футболно първенство в С-Лигата на Сингапур между съставите на Гомбак Юнайтед и Сингапур Армд Форсис.

Нека да разгледаме статистиката за днешната футболна среща:

Гомбак Юнайтед

Домакините са 5-ти в класирането с актив от 10 точки, след 3 победи, 1 равенство и 1 загуба от започването на шампионата, като в изиграните 5 мача имат положителна голова разлика 6-5 гола. На домашна сцена тима е играл 3 срещи, в които е записал 2 победи, едно равенство и все още няма поражение у дома, при обща голова разлика 4-1 гола.

В последните си 6 официални срещи в С-Лига, тима на Гомбак Юнайтед е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са отбелязали в противниковата мрежа 6 попадения и са инкасирали 5 попадения от гостуващите тимове.

Сингапур Армд Форсис

Гостуващият отбор на Сингапур Армд Форсис заема 4-то място в таблицата с актив от 12 точки, след 4 победи и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните 6 мача е отбелязал 11 гола във вратата на противника си и е допуснал 4 попадения в мрежата си. Като гост тима има 3 двубоя досега, в които има 2 победи и една загуба, вкарал е 4 попадения във вратата на посрещащите го тимове и е позволил да му отбележат 2 гола своята мрежа.

В последните си 6 двубоя в първенството, отбора на Сингапур Армд Форсис има на сметката си 4 победи и 2 загуби, като са реализирали 11 попадения и са инкасирали 4 гола.

Гомбак Юнайтед - Сингапур Армд Форсис - директни срещи

В последните 5 изиграни срещи между двата съперника, отборът на Гомбак Юнайтед е постигнал 3 успеха, а състава на Сингапур Армд Форсис е спечелил 2 успеха, при общо голово съотношение 5-7. В последните 2 срещи на своя терен, Гомбак Юнайтед имат 1 победа и 1 загуба, като загубиха през миналия сезон тук с 0-2.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините е в серия от 3 победи в Сингапур, а на собствения си терен е в серия от 2 победи с общ резултат 3-0 над Шампиона Етоиле и Гейланг Юнайтед.

Отборът на Сингапур Армд Форсис има неуспех в последния си мач в първенството - 0-1 у дома от Тампайнс Роувърс, а на чужд терен постигна победа в последния си двубой с 2-0 над Балестиер Халса.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.80 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.