Обосновани Футболни Прогнози

Лингби - Мидтиланд

17 Март 2011 - 18:15
Лингби
Мидтиланд
Прогноза: 1
Коефициент: 3.75
отложен

Прогнозата днес е за сблъсъка от поредния кръг на футболния сезон в Суперлига на Дания между футболистите на Лингби и Мидтиланд. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу футболистите на Лингби. Ето и статистиката за предстоящия двубой:

Лингби

Футболистите на състава домакин заемат 9-то място в таблицата с временното класиране с актив от 24 точки, събрани след 6 победи, 6 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 срещи имат отрицателна голова разлика 27-34 гола. На домашна сцена Лингби има 9 мача, в които има 4 победи, 3 равенства и 2 загуби, реализирал е 14 попадения във вратата на гостуващите отбори и е позволил да му отбележат 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството, отбора на Лингби има записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 8 получени гола.

Мидтиланд

Съставът на гостите от Мидтиланд е 4-ти във временното подреждане с актив от 33 точки, след 9 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 срещи има голова разлика 35-23 гола. Далеч от дома отбора е изиграл 9 мача досега, в които има 4 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 15-9 гола.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството, футболистите на Мидтиланд са записали 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са записали 12 гола и са им вкарали 10 попадения.

Директни срещи между двата отбора

В последните 5 играни срещи между двата тима, съставът на Лингби има спечеленa една победа, а състава на Мидтиланд е записал 4 победи, при обща голова разлика 5-11. В последните 2 двубоя пред своите почитатели, Лингби нямат победа и 2 загуби.

Съставът на домакините от Лингби има поражение в предишната си среща в първенството, а при домакинствата си постигна равенство в последната си среща.

Отборът на Мидтиланд записа равенство в предишния кръг в първенството, а на чужд терен допусна поражение в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 3.75 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.