Обосновани Футболни Прогнози

Челси - Манчестър Сити

20 Март 2011 - 18:00
Челси
Манчестър Сити
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се състои мача от 31-ия кръг на първенството в Премиършип на Англия между тимовете на Челси и Манчестър Сити. Сините от Лондон излизат срещу Гражданите на домашния си терен Стамфорд Бридж.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Челси

Домакините от Челси са 4-ти във временното класиране с общ сбор от 51 точки, събрани след 15 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 28 мача са реализирали 51 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 24 попадения в мрежата си. Пред собствените си верни почитатели Челси е играл 13 двубоя досега, в които има 9 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 26 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 9 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството, футболистите на Сините от Лондон са постигнали 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 13 - 5 гола.

Манчестър Сити

Гостуващият състав на Манчестър Сити е на трето място в класирането с актив от 53 точки, след 15 победи, 8 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 29 мача е вкарал 45 гола в противниковата врата и е инкасирал 25 попадения в мрежата си. Като гост отбора е изиграл 14 мача, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 4 загуби, при голова разлика 22-14 гола.

В последните си 6 срещи в първенството, футболистите на Гражданите имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8 - 6 гола.

Директни срещи между двата отбора

В последните 5 двубоя между двата съперника, Челси има спечелени 2 победи, а отбора на Манчестър Сити има спечелени 3 победи, при общо голово съотношение 7-8. В последните 2 срещи на своя стадион, футболистите на Домакините от Челси са постигнали една победа и една загуба.

Тимът на домакините е с 2 поредни победи в Англия, а на собствения си терен постигна победа в последната си среща срещу Манчестър Юнайтед с 2-1.

Съставът на гостите постигна победа в предишния си двубой в Англия, а като гост допусна загуба от водача Манчестър Юнайтед с 1-2 в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.