Обосновани Футболни Прогнози

Честърфийлд - Родъръм Юнайтед

18 Март 2011 - 21:45
Честърфийлд
Родъръм Юнайтед
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
5 - 0
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от срещата от поредния кръг на първенството в Втора Лига на Англия между тимовете на Честърфийлд и Родъръм Юнайтед. Честърфийлд излизат срещу гостуващите футболисти на Честърфийлд на свой стадион. Факти и данни за днешната среща:

Честърфийлд

Честърфийлд са на върха в класирането с 71 точки, натрупани след 20 победи, 11 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 37 срещи са успели да отбележат 69 гола и са позволили да им вкарат 41 попадения в собствената мрежа. Като домакин състава е изиграл 18 мача досега, в които е записал 12 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 45-26 гола.

В последните си 6 официални мача в Втора Лига, играчите на Честърфийлд имат записани 4 победи и 2 загуби, като са реализирали в мрежата на противника 10 попадения и са им вкарали 6 гола от противниковите тимове.

Родъръм Юнайтед

Отборът на гостите от Родъръм Юнайтед заема 4-то място в таблицата с временното класиране със събрани 56 точки, записани след 15 победи, 11 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 36 двубоя е вкарал 60 попадения във вратата на съперника и е позволил да му отбележат 44 гола в своята мрежа. При гостуванията си тима е играл 18 двубоя досега, в които има 6 победи, 4 равенства и 8 загуби, отбелязал е 23 гола във вратата на противника и е позволил да му отбележат 24 попадения във вратата си.

В последните си 6 срещи в първенството, играчите на Родъръм Юнайтед са постигнали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 5 гола.

Директни срещи между двата отбора

В последните 5 срещи между двата тима, тимът на Честърфийлд има спечеленa една победа, а отбора на Родъръм Юнайтед е постигнал 4 успеха, при обща голова разлика 2-8. В последните 2 двубоя у дома, играчите на Домакините от Честърфийлд са постигнали една победа и една загуба.

Тимът на домакините от Честърфийлд допусна загуба в предишната си среща в първенството, а у дома е в серия от 2 последователни победи.

Съставът на гостите стигна до равенство в последния кръг в Англия, а далеч от дома има поражение в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 5 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.