Обосновани Футболни Прогнози

Ал Ахли Дубай - Ал Итихад Калба

24 Март 2011 - 15:45
Ал Ахли Дубай
Ал Итихад Калба
Прогноза: 1
Коефициент: 1.34
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днес забелязах футболния сблъсък между отборите на Ал Ахли Дубай и Ал Итихад Калба от 14-ия кръг на текущият шампионат в Премиер Дивизия на ОАЕ.

Факти и статистика за днешния сблъсък:

Ал Ахли Дубай

Домакините са на трето място във временното класиране със събрани 21 точки след 6 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 13 срещи са отбелязали 19 попадения и са позволили да им вкарат 20 гола в тяхната мрежа. На домашна сцена състава има 7 мача до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 1 загуба, реализирал е 13 попадения в противниковата врата и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството, отбора на Червените рицари е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 6-7 гола.

Ал Итихад Калба

Гостуващият отбор на Ал Итихад Калба е 12-ти в таблицата с 7 точки, събрани след 2 победи, 1 равенство и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 13 мача е отбелязал 21 гола в противниковата врата и е допуснал 35 попадения в своята врата. Навън състава има 7 двубоя досега, в които е записал 1 победа и 6 загуби, при голова разлика 10-19 гола.

В последните си 6 двубоя в първенството, състава на Ал Итихад Калба има записани 2 победи и 4 загуби, като са реализирали в мрежата на противника 13 попадения и са допуснали 14 гола от футболистите на домакините.

Ал Ахли Дубай - Ал Итихад Калба - преки двубои

Последната среща между двата отбора завърши 2-2 през Септември 2010, когато домакинстваше отбора на Ал Итихад.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините има загуба в последната си среща в шампионата на ОАЕ с 0-2 като гост на Ал Васл Дубай, а на своя стадион стигна до равенство 0-0 в последната си среща с Ал Дафра.

Тимът на Ал Итихад Калба има успех в последния си мач в първенството - 5-3 у дома срещу Ал Вахда Абу Даби, а като гост е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.34 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.