Обосновани Футболни Прогнози

Гейланг Юнайтед - Хоуганг Юнайтед

23 Март 2011 - 13:30
Гейланг Юнайтед
Хоуганг Юнайтед
Прогноза: над 2.5 гола
Коефициент: 1.75
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой от 6-ия кръг на футболния шампионат в Сингапур в С-Лигата между Гейланг Юнайтед и Хоуганг Юнайтед.

Ето и фактите за днешния футболен сблъсък:

Гейланг Юнайтед

Домакините от Гейланг Юнайтед са 10-ти в класирането с актив от 3 точки, след една победа и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 5 мача са вкарали 4 гола във вратата на съперника и са получили 10 гола в собствената мрежа. Като домакин състава е изиграл 3 срещи до момента, в които има 1 победа и 2 загуби, при голова разлика 2-5 гола.

В последните си 6 официални мача в С-Лигата, футболистите на Гейланг Юнайтед имат записани 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са отбелязали 4 гола и са допуснали 10 попадения.

Хоуганг Юнайтед

Отборът на гостите от Хоуганг Юнайтед е 8-ми в класирането с 6 точки, след 2 победи и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 5 двубоя е отбелязал 6 попадения в противниковата врата и е допуснал 14 гола в собствената мрежа. Далеч от дома отбора има 2 срещи досега, в които е записал 2 последователни поражения, реализирал е 4 гола във вратата на съперника и е получил 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството, отбора на Хоуганг Юнайтед има записани 2 победи и 4 загуби, като са вкарали на противника си 6 гола и са допуснали 15 гола.

Гейланг Юнайтед - Хоуганг Юнайтед - директни двубои

В последните 5 срещи между двата отбора, отборът на Гейланг Юнайтед е записал 5 победи, а тима на Хоуганг Юнайтед не е постигнал нито една победа, при обща голова разлика 14-3. В последните 2 срещи на своя терен, Гейланг Юнайтед са постигнали 2 победи с общ резултат 7-3.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на Гейланг Юнайтед е с 3 загуби в шампионата на Сингапур, а при домакинствата си допусна загуба в последния си мач с 0-3 от Балестиер Халса.

Съставът на гостите постигна победа в последната си среща в Сингапур с 1-0 у дома над Йънг Лайънс, а далеч от дома е с 3 поредни загуби с общ резултат 4-10.

Прогноза: над 2.5 гола Коефициент: 1.75 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.