Обосновани Футболни Прогнози

Фредрикстад - Хьодд

27 Август 2023 - 18:00
Фредрикстад
Хьодд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболните състави на Фредрикстад и Хьодд от 21-ия кръг на шампионата в Норвегия в турнира Първа Дивизия.

Накратко информацията за днешния мач:

Фредрикстад

Домакините заемат първа позиция в класирането с актив от 41 точки, постигнати след 11 победи, 8 равенства и 1 загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 20 срещи имат голова разлика 29-13. У дома Фредрикстад има 10 двубоя, в които е записал 6 победи, 4 равенства и нито една загуба у дома, вкарал е 18 попадения във вратата на гостуващите тимове и е позволил да му отбележат 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия отборът на Фредрикстад е постигнал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 12 вкарани и 7 получени гола.

Хьодд

Гостуващият отбор на Хьодд се намира на 14-та позиция в класирането с актив от 20 точки, след 5 победи, 5 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 срещи е успял да вкара 19 попадения във вратата на съперниците си и е получил 25 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът е изиграл 10 двубоя, в които е записал 3 победи, едно равенство и 6 загуби, отбелязал е 12 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 18 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Хьодд има записани 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 4-10.

Фредрикстад - Хьодд - директни срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата тима, съставът на Фредрикстад е записал една победа, отбора на Хьодд също има спечеленa една победа, а в 3 срещи двата съперника са си разделили точките, при общо голово съотношение 6-6. В последните 2 мача пред своите фенове с Хьодд, играчите на Фредрикстад имат една победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на Фредрикстад е в серия от 2 успеха в първенството, а у дома е в серия от 2 последователни успеха.

Отборът на гостите е в серия от 2 успеха в първенството на Норвегия, а при визитите си има победа в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.