Обосновани Футболни Прогнози

Уексфорд - Кери

11 Август 2023 - 21:45
Уексфорд
Кери
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
3 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще се разгледам футболния мач от 27-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Първа Дивизия на Ирландия между футболните отбори на Уексфорд и Кери.

Стига приказки време е за информацията за предстоящия двубой:

Уексфорд

Футболистите на домакините от Уексфорд се намират на 5-то място в класирането с общ сбор от 32 точки, след 9 победи, 5 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 срещи са реализирали 31 гола в противниковата врата и са инкасирали 38 гола в мрежата си. На домашна сцена Уексфорд е изиграл 13 срещи досега, в които има 4 победи, 2 равенства и 7 загуби, отбелязал е 11 попадения във вратата на гостуващите състави и е допуснал 22 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия футболистите на Уексфорд имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 9 гола.

Кери

Гостуващият тим на Кери е 10-ти във временното подреждане с общ актив от 7 точки, записани след една победа, 4 равенства и 21 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 мача е успял да вкара 20 гола във вратата на противниците си и е допуснал 70 попадения в собствената мрежа. Навън съставът е изиграл 13 мача, в които е записал една победа, едно равенство и 11 загуби, при голова разлика 10-36.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Кери има на сметката си 1 равенство и 5 загуби и не са постигнали нито една победа, като са реализирали в вратата на своите съперници 6 попадения и са инкасирали 13 попадения от играчите на своите противници.

Уексфорд - Кери - директни двубои

В последните 2 изиграни двубоя между двата тима, Уексфорд е записал 2 успеха, а отбора на Кери няма спечелена нито една победа, при обща голова разлика 8-1. В предишната среща пред своите почитатели с Кери, Домакините от Уексфорд са постигнали 1 победа.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините допусна поражение в последния си двубой в Ирландия, а на собствения си терен допусна поражение в последната си среща.

Отборът на гостите от Кери постигна реми в предишния кръг в шампионата на Ирландия, а далеч от дома е в серия от 4 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.