Обосновани Футболни Прогнози

ГАИС Гьотеборг - АФК Ескилстюна

18 Август 2023 - 20:00
ГАИС Гьотеборг
АФК Ескилстюна
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от поредния кръг на шампионата в Суперетан Лига на Швеция между отборите на ГАИС Гьотеборг и АФК Ескилстюна.

Накратко факти и статистика за предстоящата среща:

ГАИС Гьотеборг

ГАИС Гьотеборг заемат трета позиция в класирането с 30 точки, постигнати след 8 победи, 6 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 18 срещи са реализирали 28 гола в противниковата врата и са получили 14 гола в мрежата си. Пред своите почитатели отборът на ГАИС Гьотеборг е играл 9 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 15-9.

В предишните си 6 официални мача в Суперетан Лига тимът на Скумриите има записани една победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8-6.

АФК Ескилстюна

Отборът на гостите от АФК Ескилстюна заема 8-ма позиция в класирането с актив от 22 точки, от 5 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя има отрицателна голова разлика 17-21. При гостуванията си съставът е изиграл 9 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 4 загуби, отбелязал е 8 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 15 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на АФК Ескилстюна е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са записали в мрежата на своите противници 9 гола и са допуснали 6 попадения от противниковите тимове.

ГАИС Гьотеборг - АФК Ескилстюна - директни двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата противника, отборът на ГАИС Гьотеборг е записал една победа, АФК Ескилстюна има спечелени 2 победи, а 2 мача са завършили реми, при обща голова разлика 4-5. В предишните 2 двубоя на своя стадион срещу АФК Ескилстюна, играчите на ГАИС Гьотеборг са постигнали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от ГАИС Гьотеборг има успех в предишната си среща в първенството, а у дома стигна до равенство в последния си мач.

Отборът на гостите е с 2 последователни ремита в първенството на Швеция, а като гост записа реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.