Обосновани Футболни Прогнози

Коб Рамблърс - Уексфорд

4 Август 2023 - 21:45
Коб Рамблърс
Уексфорд
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между футболистите на Коб Рамблърс и Уексфорд от 25-ия кръг на футболното първенство в Първа Дивизия на Ирландия.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Коб Рамблърс

Футболистите на Коб Рамблърс са трети в класирането с актив от 39 точки, натрупани след 11 победи, 6 равенства и 7 загуби от старта на сезона, като в изиграните 24 двубоя имат положителна голова разлика 37-33. У дома съставът на Коб Рамблърс има 11 двубоя, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 19-13.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Коб Рамблърс има на сметката си 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 10-7.

Уексфорд

Гостуващият отбор на Уексфорд се намира на 5-та позиция в таблицата с общ актив от 31 точки, постигнати след 9 победи, 4 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 мача е успял да реализира 29 попадения и е допуснал 35 попадения в собствената мрежа. Като гост отборът е изиграл 12 мача, в които има 5 победи, 2 равенства и 5 загуби, вкарал е 18 попадения във вратата на противниците си и е получил 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Уексфорд е записал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 7-8.

Коб Рамблърс - Уексфорд - преки мачове

В последните 5 изиграни мача между двата противника, Коб Рамблърс има записанa една победа, отбора на Уексфорд има записани 3 успеха, а една среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 7-12. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с тима на Уексфорд, футболистите на Коб Рамблърс са постигнали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Коб Рамблърс има победа в предишния си двубой в Ирландия, а на собствения си стадион стигна до равенство в предишния си мач.

Тимът на Уексфорд е с 2 последователни успеха в Ирландия, а като гост има успех в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.