Обосновани Футболни Прогнози

Насаф Карши - Бухара

10 Август 2023 - 18:00
Насаф Карши
Бухара
Прогноза: 1
Коефициент: 1.24
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между футболните състави на Насаф Карши и Бухара от 16-ия кръг на шампионата в Суперлигата на Узбекистан.

Ето и фактите за днешната футболна среща:

Насаф Карши

Насаф Карши са 4-ти в класирането с актив от 25 точки, постигнати след 7 победи, 4 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 14 мача имат положителна голова разлика 18-11. Пред своите верни фенове съставът е играл 6 срещи до момента, в които има 4 победи, едно равенство и една загуба, вкарал е 10 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 4 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Насаф Карши са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали 7 попадения и са получили 5 попадения.

Бухара

Гостуващият тим на Бухара е на 13-та позиция в таблицата с общ сбор от 10 точки, постигнати след 3 победи, едно равенство и 11 загуби през сезона, като в изиграните 15 двубоя има отрицателна голова разлика 9-21. На чужд терен тимът има 7 мача, в които има една победа и 6 загуби, при голова разлика 3-10.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Бухара има на сметката си една победа и 5 загуби, като са вкарали 4 попадения и са получили 10 попадения.

Насаф Карши - Бухара - директни двубои

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, Насаф Карши е записал 2 успеха, отбора на Бухара е постигнал една победа, а в 2 срещи двата съперника са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 3-2. В последните 2 двубоя на своя терен срещу отбора на Бухара, Домакините от Насаф Карши нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините допусна неуспех в последната си среща в Узбекистан, а на своя стадион постигна победа в последната си среща.

Отборът на гостите има успех в последния кръг в Узбекистан, а на чужд терен е в серия от 4 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.24 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.