Обосновани Футболни Прогнози

Енгелхолм - Ескилсмине

8 Август 2023 - 20:00
Енгелхолм
Ескилсмине
Прогноза: 2
Коефициент: 1.57
 

През днешният ден ще се спра на футболния мач от поредния кръг на шампионата в Първа Дивизия - Юг на Швеция между тимовете на Енгелхолм и Ескилсмине.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Енгелхолм

Енгелхолм са 16-ти в класирането с общ актив от 12 точки, след 4 победи и 11 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 15 мача имат отрицателна голова разлика 6-25. На домашна сцена Енгелхолм има 7 двубоя, в които е записал 2 победи и 5 загуби, отбелязал е 3 попадения във вратата на гостуващите отбори и е позволил да му вкарат 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Юг отборът на Енгелхолм е записал една победа и 5 загуби, при обща голова разлика 2-10.

Ескилсмине

Гостуващият състав на Ескилсмине се намира на 5-та позиция във временното подреждане с 27 точки, събрани след 8 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 15 мача има голова разлика 28-15. Далеч от дома отборът има 7 двубоя досега, в които има 3 победи, 1 равенство и 3 загуби, отбелязал е 10 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Юг съставът на Ескилсмине е постигнал 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при голова разлика вкарани 18 гола и получени 7 гола.

Енгелхолм - Ескилсмине - директни двубои

В предишните 3 изиграни сблъсъка между двата противника, отборът на Енгелхолм е спечелил една победа, а отбора на Ескилсмине е записал 2 победи, при общо голово съотношение 2-8. В последната среща у дома срещу отбора на Ескилсмине, футболистите на Енгелхолм са постигнали една победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на Енгелхолм е с 3 поражения в първенството на Швеция, а у дома допусна загуба в последния си мач.

Тимът на гостите от Ескилсмине е в серия от 3 поредни равенствa в Швеция, а на чужд терен постигна реми в последната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.57

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.