Обосновани Футболни Прогнози

Леалтад - Понферадина

23 Април 2017 - 13:00
Леалтад
Понферадина
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболния двубой между Леалтад и Понферадина от 35-ия кръг на текущият футболен шампионат в Сегунда Дивисион Б Група 1 на Испания. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на Понферадина на.

Време е за статистиката за предстоящия футболен сблъсък:

Леалтад

Играчите на отбора домакин са 10-ти в класирането с 44 точки, събрани след 11 победи, 11 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 34 срещи са отбелязали 32 гола и са позволили да им отбележат 31 гола в своята мрежа. На домашна сцена тимът на Леалтад е играл 17 двубоя до момента, в които има 6 победи, 7 равенства и 4 загуби, реализирал е 16 гола в противниковата врата и е получил 10 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион Б Група 1 футболистите на Леалтад имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали в вратата на противниците си 7 попадения и са получили 6 гола от съперниците си.

Понферадина

Гостуващият отбор на Понферадина е на 6-то място в таблицата с актив от 50 точки, записани след 13 победи, 11 равенства и 10 загуби от началото на сезона, като в изиграните 34 двубоя е отбелязал 31 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 34 гола в мрежата си. Като гост тимът има 17 мача до момента, в които е записал 3 победи, 7 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 9-19.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион Б Група 1 играчите на Понферадина са записали 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 6-12.

Леалтад - Понферадина - директни двубои

В предишният двубой между двата отбора, отборът на Леалтад не е спечелил нито една победа, отбора на Понферадина също не е постигнал нито една победа, а една среща е завършил реми.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Леалтад допусна неуспех в предишната си среща в Испания, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни успеха.

Тимът на Понферадина има победа в последната си среща в първенството, а при визитите си е с 3 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.